Silver charm - souprava

Silver charm - souprava
Cena: 18 870 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

skleněné broušené ohněm leštěné korálky PRECIOSA, tzv. ohňovky; luxusní skleněné broušené krystaly, tzv. sluníčka s vysokým leskem; japonské korálky TOHO; komponenty: náušnice - chirurgická ocel 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná; náhrdelník - JBB bižuterní komponent nejvyšší kvality pocházející z Izraele - bezniklový, bezolovnatý a obsahuje drobný firemní punc kvality, hypoalergenní a stálobarevný

Popis

Luxusní, elegantní souprava, s kterou budete středem pozornosti - nepřehlédnutelná a neodolatelná. Souprava nemusí být nutně jen svatební, rozhodně s ní zaujmete při jakékoli slavnostní příležitosti. Svým vzhledem připomíná šperk posázený drahými kameny. Souprava je ušita časově náročnou technikou šitého šperku z nejmenších korálků na trhu Crystal se stříbrným průtahem. Jednotlivé díly jsem postupně sešívala z drobných korálků a kombinovala s nejmenšími broušenými ohněm leštěnými korálky PRECIOSA tzv. ohňovkami barvy Crystal AB v úctyhodném počtu 1100 kusů. Ušité díly jsem mezi sebou propojila skleněnými broušenými korálky s vysokém leskem dvou velikostí v barvě Crystal AB, tzv. sluníčky. Vše šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Náhrdelník je zakončen JBB bižuterním komponentem nejvyšší kvality pocházející z Izraele. Tento komponent je bezniklový, bezolovnatý a obsahuje drobný firemní punc kvality. Je hypoalergenní a stálobarevný. Délka náhrdelníku se zapínáním 37 cm, nejdelší středový komponent má délku 7 cm. Náušnice jsou zavěšeny na mechanických uzavíratelných háčcích z chirurgické oceli 316 L, kteráý je stálobaraevná a hypoalergenní. Délka náušnic se zapínáním 7 cm.

Poznámka

Vítězný šperk v soutěži "Šperk týdne" na stránkách Koralky.cz. ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design.