Elisabeth (náramek) - různé barevné varianty

Elisabeth (náramek) - různé barevné varianty
Cena: 3 990 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

mačkané korálky Matubo Rulla; broušené korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA; komponenty (karabinka, kroužky) dle barevné varianty - chirurgická stálobarevná hypoalergenní ocel 316 L nebo bižuterní, zde však zvažte výměnu za chirurgickou ocel z důvodu možné alergie na kovy

Popis

Náramek je postupně ušit technikou šitého šperku z mačkaných korálků Matubo Rulla, broušených ohňových korálků tzv. ohňovek PRECIOSA a českého rokajlu PRECIOSA. Náramek je zakončen karabinkou s galvanizací či z chirurgické hypoalergenní a stálobarevné oceli 316 L dle varianty. U bižuterních komponentů prosím zvažte jejich výměnu v případě alergie na kovy. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náramku včetně zapínání 20,5 cm, šířka 2,7 cm. K náramku je možné objednat náušnice Elisabeth z kategorie náušnic.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náramku je možné objednat náušnice Elisabeth z kategorie náušnic. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.