Virginia (náramek) - různé barevné varianty

Virginia (náramek) - různé barevné varianty
Cena: 5 550 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

luxusní broušené korálky s vysokým leskem, tzv. sluníčka; luxusní broušené rivolky s vysokým leskem; luxusní japonské korálky TOHO; luxusní japonské korálky Miyuki Delica; luxusní japonské korálky Demi round; zapínání, kroužky - vše chirugická ocel 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

Elegantní náramek je skvělou volbou pro ty z vás, kdo miluje kouzlo třpytu luxusních broušených rivolek a broušených skleněných krystalů tzv. sluníček. Určitě s ním zazáříte, to si můžete být jistí. Náramek je šit náročnou technikou šitého šperku. Jednotlivé broušené skleněné rivoli s nádherným neodolatelným leskem jsou postupně oboustranně obšity luxusními japonskými korálky Miyuki, japonskými korálky TOHO, japonskými korálky Demi Round a luxusními broušenými skleněnými korálky tzv. sluníčky. Následně jsou jednotlivé ušité díly spojovány k sobě pomocí japonských korálků a broušených sluníček. Náramek je zakončen karabinkou a dvojitým protikroužkem z chirurgické oceli 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná. Délka náramku včetně zapínání 19 cm, šířka 2 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náramku lze objednat přívěsek Virginia s řetízkem.