Grace (třířadý náramek) - různé barevné varianty

Grace (třířadý náramek) - různé barevné varianty
Cena: 3 830 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené korálky s vysokým leskem, tzv. sluníčka, japonské korálky TOHO; bižuterní dvouřadé zapínání, kroužky - vše staroměděná galvanizace, lze nahradit dvouřadým zapínáním z chirurgické oceli 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

Elegantní náramek z broušených korálků tzv. sluníček s překrásným leskem prostě musíte mít. Zaručuji, že z vás kolemjdoucí nespustí oči. Náramek je ušit časově náročnou technikou šitého šperku. Základní síťku, která je ušita korálek po korálku z japonských korálků TOHO doplňuji nádherná broušená sluníčka s vysokým třpytem. Náramek je zakončen bižuterním dvouřadým zasouvacím zapínáním v provedení staroměděná galvanizace. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní, stálobarevnou chirurgickou ocel 316 L. Délka náramku se zapínáním 18 cm, šířka náramku 1,5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.