Blanca - různé barevné varianty

Blanca - různé barevné varianty
Cena: 1 570 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané korálky ZOLIDUO; mačkané korálky MATUBO Miniduo; broušené korálky, tzv. ohňovky PRECIOSA; broušené korálky tzv. sluníčka; luxusní japonské korálky Miyuki a TOHO; šlupna - hypoalergenní chirurgická ocel 316 L; nylonové lanko se šroubovacím bižuterním zapínáním

Popis

Design byl speciálně vytvořen pro firmu Glass beads, s.r.o. a zároveň firmou prezentován na slavnostech sklářského řemesla "Skleněné městečko" v Železném Brodu. Přívěsek jsem postupně sešívala technikou šitého šperku z mačkaných korálků ZOLIDUO, mačkaných korálků MATUBO Miniduo, broušených ohňových korálků tzv. ohňovek PRECIOSA, broušených krystalů tzv. sluníček, japonského rokajlu TOHO a Miyuki. Přívěsek je ušit ze dvou částí, které jsou k sobě následně přišity. Tím ummožňuje nosit náhrdelník oboustranně. Přívěsek je zakončen šlupnou z chirurgické hypoalergenní stálobarevné oceli 316 L, která je připevněna k nylonovému lanku s bižuterním šroubovacím uzávěrem. Průměr lanka 14,5 cm, délka cca 46 cm. Délka přívěsku se šlupnou 5,7 cm, šířka 4,5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy případnou výměnu za řetízek z nerezové oceli, která je hypoalergenní.