Octavia

Octavia
Cena: 3 130 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

mačkané korálky VEXOLO; mačkané korálky ZOLIDUO; mačkané korálky tzv. kočičí oči; luxusní japonské korálky TOHO; bižuterní karabinka a kroužky - starozlatá galvanizace

Popis

Design byl speciálně vytvořen pro firmu Glass beads, s.r.o. a zároveň firmou prezentován na slavnostech sklářského řemesla "Skleněné městečko" v Železném Brodu. Náramek je šit technikou šitého šperku a postupně sešíván z makčkaných korálků VEXOLO s pokovem, mačkaných korálků ZOLIDUO, mačkaných korálků tzv. kočicích očí a luxusního japonského rokajlu TOHO Bronze. Náramek je zakončen bižuterní karabinkou s protikroužkem v provedení starozlatá galvanizace. Délka náramku se zapínáním 19 cm, šířka 2 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterních komponentů za hypoalergenní, stálobarevnou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.