Hvězdná obloha - náhrdelník, náušnice

Hvězdná obloha - náhrdelník, náušnice
Cena: 17 870 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

Japonský rokajl TOHO, broušené korálky Swarovski Xilion bead, Swarovski rivoli, zapínání náhrdelníku karabinka s protikroužkem, náušnicové zapínání mechanické uzavíratelné - vše chirurgická ocel 316 L - hypoalergenní.

Popis

Souprava je ušita časově náročnou technikou postupným sešíváním nejmenších japonských korálků TOHO na trhu . V náhrdelníku je zakomponována obšitá Swarovski rivolka Crystal znázorňující zářící Měsíc a Swarovski Xilion bead Crystal AB, které znázorňují souhvězdí a větší hvězdy na obloze. Náhrdelník je postupně vystínován a doplněn drobnými korálky znázorňující drobné hvězdy na obloze. Náhrdelník je zakončen šitými spirálami z japonských korálků TOHO a karabinkou s dvojitým protikroužkem z chirurgické oceli 316 L, která je hypoalergenní. Náušnice jsou zhotoveny ze Swarovski rivolek Crystal, které jsou obšity japonským rokajlem TOHO Cosmos Metallic a zavěšeny na náušnicové mechanické uzavíratelné háčky z chirurgické oceli 316 L, která je hypoalergenní. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline.

Poznámka

NEDOSTUPNÉ - NELZE ZHOTOVIT TOTOŽNĚ !!! Autorský design. Šperk byl speciálně zhotoven do soutěže ČeskoSlovenská šperkařská výzva na téma Noc.