Cleopatra

Cleopatra
Cena: 4 050 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

broušené ohňové korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; mačkané korálky Matubo Rulla; český rokajl PRECIOSA, japonský rokajl TOHO; mačkané korálky tzv. jazýčky; bižuterní komponenty - karabinka, protikroužky, řetízek, ketlovací nýty - vše starozlatá galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro Bijoux Components, s.r.o. Náhrdelník je ušit technikou šitého šperku z broušených ohňových korálků tzv. ohňovek PRECIOSA barvy zlatá mat a lesk, mačkaných korálků Matubo Rulla barvy garnet se zlatým půlpokovem, českého rokajlu PRECIOSA barvy mosaz a garnet a japonských korálků TOHO barvy mosaz. Náhrdelník je zakončen bižuterní krabinkou s protikroužkem a prodlužujícím řetízkem s ohňovkou, provedení starozlatá galvanizace. Délka náhrdelníku 46 cm. Délka prodlužujícího řetízku 4,5 cm. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu. Náhrdelník lze zhotovit pouze v jiném barevném provedení.