Yara - různé barevné kombinace

Yara - různé barevné kombinace
Cena: 2 090 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; mačkané dvoudírkové korálky ZOLIDUO; mačkané korálky WIBEDUO a japonské korálky TOHO; komponenty (karabinka, kroužky) dle barevné varianty - chirurgická stálobarevná hypoalergenní ocel 316 L nebo bižuterní, zde však zvažte výměnu za chirurgickou ocel z důvodu možné alergie na kovy

Popis

Design soupravy byl speciálně vytvořen pro firmu Glass beads, s.r.o. Souprava je postupně sešita z broušených ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek PRECIOSA, mačkaných dvoudírkových korálků ZOLIDUO, mačkaných dvoudírkových korálků WIBEDUO a japonského rokajlu TOHO. Náramek může být zakončen bižuterní karabinkou u jiných barevných variant, případně chirurgickou ocelí 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná. U bižuterních komponentů prosím zvažte jejich výměnu v případě alergie na kovy. Délka náramku 18 cm, šířka 1,8 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.