Nespoutaná (náramek) - různé barevné varianty

Nespoutaná (náramek) - různé barevné varianty
Cena: 1 470 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; mačkané korálky WIBEDUO; japonské korálky TOHO a japonské korálky TOHO Demi round; komponenty (karabinka, kroužky) dle barevné varianty - chirurgická stálobarevná hypoalergenní ocel 316 L nebo bižuterní, zde však zvažte výměnu za chirurgickou ocel z důvodu možné alergie na kovy

Popis

Náramek je postupně ušit technikou šitého šperku z broušených ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek PRECIOSA, mačkaných dvoudírkových korálků WIBEDUO, japonského rokajlu TOHO a japonských korálků Demi round. Náramek je zakončen karabinkou z chirurgické hypoalergenní a stálobarevné oceli 316 L nebo bižuterní karabinkou s galvanizací u jiných barevných variant. U bižuterních komponentů prosím zvažte jejich výměnu v případě alergie na kovy. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náramku 18 cm, šířka 0,8 cm. K náramku lze objednat z kategorie náhrdelníků náhrdelník Nespoutaná v kulaté verzi, případně ve verzi tzv. véčka.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.