Vášeň - souprava

Vášeň - souprava
Cena: 15 570 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

skleněné broušené rivoli tří velikostí s vysokým leskem; skleněné broušené ohněm leštěné korálky PRECIOSA, tzv. ohňovky; japonské korálky TOHO; komponenty - vše chirurgická ocel 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

"Když jsem přemýšlela o názvu šperku, mé vnitřní já mi říkalo, abych mu dala život a nazvala jej "Vášní". Vášeň to jsou emoce. V lásce může být bouřlivá, mohutná, vymykající se kontrole, ale vášňí je i nadšení, zanícení pro něco, co rádi děláme. V mém případě je to nejen láska, ale i slabost pro tvoření z korálků, které vychází z mého nejhlubšího já". Souprava je šita velmi pracnou a časově náročnou technikou šitého šperku. Jednotlivé nádherné broušené rivolky s vysokým leskem barvy Siam jsou nejprve oboustranně obšity nejmenšími japonskými korálky TOHO na trhu a následně sešívány a propojovány skleněnými broušenými ohněm leštěnými korálky tzv. ohňovkami PRECIOSA barvy siam. Náhrdelník je zakončen karabinkou s protikroužkem z chirurgické oceli 316 L, která je stálobarevná a hypoalergenní. Náušnice jsou zavěšeny na mechanických uzavíratelných háčcích z chirurgické oceli 316 L. Délka náhrdelníku včetně zapínání 45,5 cm. Střed náhrdelníku je dlouhý 5,5 cm a je nutné jej připočíst k samotné délce. Délka náušnic 5 cm. Šířka největší obšité rivolky je 2 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

Vítězný šperk v soutěži "Letní korálková soutěž" na stránkách České korálky.cz a "Šperk týdne" na stránkách Koralky.cz. ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design.