Socorro - náhrdelník a náušnice

Socorro - náhrdelník a náušnice
Cena: 2 580 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

Broušené ohňové korálky PRECIOSA tzv. ohňovky; český rokajl PRECIOSA, český rokajl PRECIOSA Charlotte; broušení korálky PRECIOSA Olivy. Bižuterní komponenty - náušnicové uzavíratelné mechanické zapínání, karabinka, kroužky, řetízky, nýty - vše staroměděná galvanizace.

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Souprava je ušita z broušených ohňových korálků PRECIOSA tzv. ohňovek barvy gold bronze, gold a Glittery Crystal Bronze, broušených korálků PRECIOSA barvy Glittety Crystal Bronze, českého rokajlu PRECIOSA barvy gold bronze a modrý Iris a českých korálků PRECIOSA Charlotte barvy zlaté. Středem korálků jsou provlečeny bižuterní nýty provedení staroměděná galvanizace, na jejichž konci jsou přidány broušené ohňové korálky, tzv. ohňovky barvy Glittery Crystal Bronze. Jednotlivé kuličky jsou mezi sebou propojeny bižuterními kroužky barvy staroměděná galvanizace. Náhrdelník dále doplňují nýty, na kterých jsou broušené olivy a ohňovky. Kuličky včetně doplňkových nýtů s korálky jsou přidány na řetízek, který je zakončen bižuterní karabinkou a protikroužkem, vše provedení staroměděná galvanizace. Středový ušitý korálek doplňují bižuterní řetízky v provedení staroměděná galvanizace. Stejným způsobem jsou ušity i kuličky, které tvoří náušnice. Šité kuličky jsou zavěšeny na bižuterních mechanických náušnicových háčcích, provedení staroměděná galvanizace. Šířka kuliček náhrdelníku 1,7 cm a 2,2 cm. Délka řetízku 51,5 cm, délka středové kuličky s řetízky 10 cm (nutno připočíst k samotné délce náhrdelníku). Řetízek lze zkrátit, případně prodloužit. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání náramku neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.