Eleonora (náhrdelník) - mix ohňovek

Eleonora (náhrdelník) - mix ohňovek
Cena: 5 970 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohněm leštěné korálky, tzv. ohňovky PRECIOSA, český rokajl PRECIOSA; bižuterní magnetické zapínání se šatony - antracitová galvanizace.

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Elegantní náhrdelník svou hravostí barev připomíná barevná sklíčka kaleidoskopu či vitráže. Náhrdelník je ušit časově náročnější technikou z broušených ohněm leštěných korálků, tzv. ohňovek PRECIOSA v náhodném barevném mixu a českého rokajlu PRECIOSA barvy hematit. Náhrdelník je zakončen bižuterním magnetickým zapínáním se šatony v provedení antracitová galvanizace. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náhrdelníku 46,5 cm, šířka 1 cm. K náhrdelníku je možné dokoupit náušnice Jenny, které najdete v kategorii náušnic, případně náramek Chantal (mix ohňovek), který najdete v kategorii náramků.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání náhrdelníku neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.