Jenny - ohňovky PRECIOSA (různé barevné varianty)

Jenny - ohňovky PRECIOSA (různé barevné varianty)
Cena: 1 290 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

skleněné broušené ohněm leštěné korálky PTRECIOSA tzv. ohňovky, český rokajl PRECIOSA; náušnice - bižuterní mechanické uzavíratelné háčky s galvanických pokovem, ty lze však nahradit chirurgickou ocelí 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

Autorský design jsem speciálně zhotovila pro PRECIOSA Ornela, a.s. Náušnice jsou ušity ze skleněných broušených ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek PRECIOSA a českého rokajlu PRECIOSA. Náušnice jsou zavěšeny na náušnicových bižuterních mechanických uzavíratelných háčcích s galvanických pokovem, ty lze však nahradit chirurgickou ocelí 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná. Ke zhotovení náušnic byla použita speciální profesní ultrapevná šňůra Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Dle vašich představ je možné objednat v jakékoli barevné kombinaci. Délka náušnic cca 4 cm, šířka 1,8 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.