Thalia

Thalia
Cena: 1 350 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

České mačkané korálky ARROW; české mačkané korálky DiamonDuo; české skleněné broušené korálky tzv. ohňovky PRECIOSA Ornela; japonský stálobarevný luxusní rokajl TOHO; zapínání náramku - karabinka s dvojitým protikroužkem - zlatá galvanizace .

Popis

Design speciálně vytvořen pro firmy Glass beads, s.r.o. a Bijoux Components, s.r.o. Náramek je postupně ušit z českých mačkaných korálků ARROW v provedení zlatý pokov, českých korálků DiamonDuo barvy jemně růžové, českých skleněných broušených korálků PRECIOSA Ornela, tzv.ohňovek, barvy růžová perleť a japonského luxusního stálobarevného rokajlu TOHO Permanent Finish Galvanized Starlight. Náramek je zakončen bižuterní karabinkou s dvojitým protikroužkem - zlatá galvaizace. Délka náramku se zapínáním 19 cm, šířka 0,8 cm. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterních komponentů za hypoalergenní, stálobarevnou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.