Yvonne - choker

Yvonne - choker
Cena: 6 990 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohňové korálky, tzv. ohňovky (olivy), český rokajl PRECIOSA Ornela; broušené PRECIOSA M.C.Bead Rondelle tzv. sluníčka; komponenty z chirurgické hypoalergenní oceli 316 L- karabinka, kroužky, nýt, prodlužující řetízek

Popis

Design tohoto luxusního náhrdelníku jsem vytvořila speciálně pro PRECIOSA Ornela, a.s. Luxusní choker s překrásnými ohněm leštěnými, broušenými korálky PRECIOSA Ornela s nádherným zušlechtěním Celsian plným překrásného lesku. Choker je ušit časově náročnou technikou z broušených ohňových korálků, tzv. ohňovek (oliv) se zušlechtěním Celsian v kouřovém tónu, broušených PRECIOSA M.C.Bead Rondelle barvy montana, světle šedá a českého rokajlu PRECIOSA Ornela barvy světlý hematit a stříbrné. Náhrdelník je zakončen karabinkou z chirurgické oceli 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná. K zapínání je přidán prodlužující řetízek v délce 4 cm, který je zakončen ohňovkou na ketlovacím nýtu z chirurgické oceli 316L. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náhrdelníku se zapínáním 40 cm, šířka 1,5 cm. Nejdelší středová část má 5 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náhrdelníku lze objednat náramek Alessia z kategorie náramků.