Stephanie - náramek

Stephanie - náramek
Cena: 2 050 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohňové korálky PRECIOSA, tzv. ohňovky (olivy); kulaté ohňovky PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky PRECIOSA Candy; bižuterní magnetické zapínání se šatony - antracitová galvanizace, lze vyměnit za chirurgickou ocel 316 L, která je hypoalergenní a stálobatevná

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Luxusní náramek je ušit časově náročnou technikou z broušených ohňových korálků, tzv. ohňovek ve tvaru oliv se zušlechtěním Celsian v kouřovém tónu, mačkaných korálků PRECIOSA Candy, kulatých ohňovek barvy hematit a českého rokajlu PRECIOSA barvy hematitové. Náramek je zakončen bižuterním magnetickým zapínáním se šatony v provedení antracitová galvanizace, lze vyměnit za chirurgickou ocel 316 L, která je stálobarevná a hypoalergenní. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náramku se zapínáním 19 cm, šířka 3,5 cm. K náramku lze objednat náušnice Stephanie z kategori náušnic.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání náramku neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.