Michela - různé barevné varianty

Michela - různé barevné varianty
Cena: 1 590 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané korálky PRECIOSA Candy oval; mačkané korálky PRECIOSA Twin; český rokajl PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA Charlotte; bižuterní karabinka s dvojitým protikroužkem v provedení starozlatá galvanizace, lze vyměnit za chirurgickou hypoalergenní a stálobarevnou ocel 316 L

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Náramek je ušit ze dvou velikostí mačkaných korálků PRECIOSA Candy oval, mačkaných korálků PRECIOSA Twin, českého rokajlu PRECIOSA a českého rokajlu PRECIOSA Charlotte. Náramek je zakončen bižuterní karabinkou s dvojitým protikroužkem v provedení starozlatá galvanizace, který je možno vyměnit za chirurgickou hypoalergenní ocel 316 L. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náramku se zapínáním 20 cm, šířka v nejširším bodu 1,7 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.