Gemma (náramek) - různé barevné varianty

Gemma (náramek) - různé barevné varianty
Cena: 3 570 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

skleněné broušené rivoli s vysokým leskem; mačkané korálky PRECIOSA Ornela Candy oval; české probrušované korálky PRECIOSA Charlotte; český rokajl PRECIOSA Ornela; komponenty - karabinka, kroužky - vše provedení chirurgická stálobarevná hypoalergenní ocel 316 L

Popis

Design tohoto elegantního náramku jsem speciálně vytvořila pro firmu PRECIOSA Ornela, a.s. Náramek je zhotoven časově náročnou technikou šitého šperku. Jednotlivé broušené skleněné rivolky s vysokým leskem jsem postupně obšila mačkanými korálky PRECIOSA Ornela Candy oval, probrušovanými českými korálky PRECIOSA Ornela Charlotte a českým rokajlem PRECIOSA Ornela. Jednotlivé ušité čtvercové díly náramku jsou mezi sebou propojeny kroužky a zakončeny karabinkou a dvojitým protikroužkem v provedení chirurgická stálobarevná hypoalergenní ocel 316 L. Šířka náramku 2,7 cm. Délka náramku včetně zapínání 19,5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. U zlaté verze jsou použity bižuterní komponenty v provedení zlatá galvanizace. V případě alergické reakce na kovy, doporučuji nahradit chirurgickou ocelí 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná. K náramku lze objednat náušnice Gemma z kategorie náušnic.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náramku lze objednat náušnice Gemma z kategorie náušnic. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.