Tia - různé barevné varianty

Tia - různé barevné varianty
Cena: 1 370 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané korálky PRECIOSA Candy oval; český rokajl PRECIOSA; broušené ohňové korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; bižuterní mechanické uzavíratelné náušnicové háčky s galvanickou úpravou

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Elegantní náušnice jsou zhotoveny časově náročnou technikou šitého šperku. Mačkané korálky PRECIOSA Ornela Candy oval jsou postupně obšity skleněnými broušenými ohňovými korálky, tzv. ohňovkami a českým rokajlem PRECIOSA. Náušnice jsou připevněny k bižuterním náušnicovým mechanickým háčkům s galvanickou úpravou. Šířka náušnic cca 2,6 cm. Délka náušnic včetně zapínání cca 5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Náušnice lze zkombinovat s ohňovkami a rokajlem, případně ušít jen s rokajlem (viz červená varianta).

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.