Alejandra (ohňovky, délka 10 cm) - různé barevné varianty

Alejandra (ohňovky, délka 10 cm) - různé barevné varianty
Cena: 1 790 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

skleněné ohněm leštěné broušené korálky tzv. ohňovky PRECIOSA, český rokajl PRECIOSA; náušnice - mechanické uzavíratelné háčky - chirurgická ocel 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

Kdo má rád delší náušnice, určitě neodolá tomuto nádhernému tvaru. Přestože jsou náušnice delší, v uchu je téměř necítíte. Jejich tvar krásně vynikne nejen u vlasů kratších, ale i delších, volně rozpuštěných. Tyto elegantní náušnice podtrhnou vaši osobitou krásu. Máte-li rádi jemný lesk či kovový efekt broušených ohněm leštěných korálků PRECIOSA, pak je to trefa přímo do černého. Náušnice jsem postupně sešívala z drobných velmi kvalitních broušených ohněm leštěných skleněných korálků tzv. ohňovek PRECIOSA a českého rokajlu PRECIOSA. Design těchto kouzelných náušnic jsem zhotovila speciálně pro firmu PRECIOSA Ornela. Náušnice jsou zavěšeny na náušnicových mechanických uzavíratelných háčcích z chirurgické oceli 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná. U některých barevných variant jsou zvoleny mechanické bižuterní háčky s galvanickým pokovem. Ty lze však nahradit chirurgickou ocelí. Ke zhotovení náušnic byla použita speciální profesní ultrapevná šňůra Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Dle vašich představ je možné je zhotovit v různých barevných kombinacích (viz ilustrační fota). Délka náušnic včetně zapínání 10 cm, šířka v nejšírším bodu 2,2 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.