Kaleidoskop

Kaleidoskop
Cena: 2 310 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

Mačkané korálky VEXOLO; mačkané korálky DiamonDuo Prismatic; francouzské mačkané korálky Arcos par Puca; broušené ohněm leštěné korálky, tzv. ohňovky PRECIOSA; luxusní japonské korálky Miyuki; karabinka, kroužky, dvojitý protikroužek - vše hypoalergenní, stálobarevná, chirurgická ocel 316 L

Popis

Náramek je postupně sešít z mačkaných korálků VEXOLO barvy hematit, mačkaných korálků DiamonDuo Prismatic v nádherných hravých odstínech. Propojen je japonskými korálky Miyuki barvy Steel a broušenými skleněnými korálky tzv. ohňovkami PRECIOSA barvy hematit. Náramek je zakončen francouzkými mačkanými korálky Arcos par Puca s došívaným korálkovým očkem, do kterého jsou přidány kroužky včetně karabinky s dvojitým protikroužkem. Veškeré komponenty (karabinka, kroužky) jsou z chirurgické, hypoalergenní a stálobarevné oceli 316 L. Délka náramku se zapínáním 19,2 cm. Šířka 2 cm. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský šperk. Design byl speciálně vytvořen pro firmu Glass beads, s.r.o. a prezentován na slavnostech sklářského řemesla "Skleněné městečko" v Železném Brodu.