Mollie - různé barevné varianty

Mollie - různé barevné varianty
Cena: 1 510 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené rivoli s vysokým leskem; luxusní japonské korálky TOHO; mechanické uzavíratelné háčky - chirurgická ocel 316 L, která je hypoalergenní a stálobarevná, případně bižuterní mechanické uzavíratelné háčky s galvanickou úpravou - lze vyměnit za chirurgickou ocel.

Popis

Elegantní náušnice s broušenými rivolkami, které jsou zavěšeny na hypoalergenních uzavíratelných háčcích z chirurgické oceli 316, která je hypoalergenní a stálobarevná, případně na bižuterních uzavíratelných háčcích s galvanickou úpravou. Bižuterní háčky lze vyměnit za chirurgickou ocel. Broušené rivolky s vysokým leskem jsou postupně obšity luxusními japonskými korálky TOHO. Náušnice jsou lehké a velmi efektní. Dle vašich představ lze zhotovit v různých barevných kombinacích (viz ilustrační fota). Jsou vhodné nejen ke slavnostních příležitostem, ale i pro běžné nošení. Pryč jsou dávno doby, kdy se třpytivá bižuterie nosila jen na ples. Náušnice jsou široké 2 cm a na výšku mají 4 cm. Jsou ušity ultrapevnou profesionální šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.