Vážka (Iris Blue)

Vážka (Iris Blue)
Cena: 3 790 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

speciální kroucený drát French wire; brožový můstek; profesionální vyšívací podklad Lacy´s stiff stuff; semišový podklad Ultrasuede nebo kůže; japonské korálky TOHO; broušené ohňové korálky, tzv. ohňovky; Preciosa® MC Baroque Pear MAXIMA; šatonová rondelka; mačkané korálky; ketlovací nýt- nerezová ocel 304

Popis

Brož je zhotovena formou korálkové výšivky časově velmi náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff. Okraje křídel zdobí broušené ohňové korálky tzv. ohňovky a speciální dráty French wire barvy stříbrné, kterými jsou doplněna i křídla vážky. Celý motiv je vyplněn postupným všíváním japonských perliček TOHO barvy Dragonfly. Střed vážky tvoří broušený kámen Preciosa® MC Baroque Pear MAXIMA Crystal, který je obšit japonskými korálky TOHO. Oči vážky jsou zhotoveny z mačkaných skleněných korálků barvy černé, jejichž středem prochází šatonová rondelka s broušenými kamínky. Ocásek vážky je zhotoven z broušených ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek PRECIOSA barvy Iris Blue. Jakmile je motiv kompletní, obstřihne se. Motiv se obkreslí na velmi příjemný semišový podklad Ultrasuede nebo kůži, který je na spodní straně. Připevní se brožový můstek. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí korálků k sobě. Šito profesními nitěmi S-lon, One-G a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Šířka rozpětí křídel cca 7,5 - 8 cm. Délka brože cca 7 cm. Váha cca 11,55 gramů.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Brož nelze zhotovit zcela totožně, mohou zde být menší odchylky. Šatonové rondelky jsou doplněny dle aktuálního dostupného materiálu na trhu.