Gemma - náušnice - návod PDF

Gemma - náušnice - návod PDF
Cena: 200 Kč
Dostupnost: skladem

Materiál

Mačkané korálky PRECIOSA Candy oval, Swarovski rivoli, broušené ohňové korálky, tzv. ohňovky, japonský rokajl TOHO (případně český rokajl PRECIOSA - výpočet uveden v návodu), náušnicové zapínání, kroužky - materiál NENÍ součástí návodu.

Popis

Autorský fotonávod obsahuje kvalitní, detailní barevné fotografie, včetně podrobného popisu postupových kroků, základní seznam použitého materiálu a délku, příp. šířku zhotoveného výrobku. Návod je zhotoven ve formátu PDF a je zaslán na vámi sdělený email zpravidla obratem po připsání částky na účet (v případě totožné banky). Návod prodávám pouze v rámci ČR. Je určen nejen pro šikovné začátečnice, mírně pokročilé, ale také pro pokročilé. Velikost souboru 1,56 MB. Ze zhotovených dílků lze zhotovit rovněž náramek či náhrdelník viz foto.

Poznámka

Návod je určen pouze pro soukromé použití, bez písemného souhlasu autora je zakázáno návod: prodávat, bezplatně šířit, používat pro výuku na kurzech – bez ohledu na to, zda je návod placený či nikoli, publikovat v knihách či časopisech. Respektujte prosím tyto podmínky: uveďte jméno a příjmení autora; stanovte si za svou práci adekvátní cenu odpovídající materiálu a času, který jste výrobě věnovali. Prodejem pod cenou škodíte nejen sobě, ale i ostatním kreativním lidem. Děkuji za pochopení.