Jacqueline

Jacqueline
Cena: 4 790 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

bižuterní řetízek, karabinka a dvojitý protikroužek - vše v provedení staroměděná galvanizace, mačkané korálky PRECIOSA Engraved Pip, český rokajl PRECIOSA, broušené skleněné rivolky, broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Květy náhrdelníku jsou postupně sešity časově náročnou technikou z mačkaných korálků PRECIOSA Engraved (gravírovaných) Pip (tvar lístku) barvy modré a zelené, českého rokajlu PRECIOSA barvy zlaté a mosazné a ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek barvy světle modré a zlaté. Středy květů tvoří broušené rivolky barvy luminous green. Květy jsou upevněny z obou stran pomocí kroužků na bižuterním řetízku v provedení staroměděná galvanizace a zakončeny karabinkou a dvojitým protikroužkem. Délka náhrdelníku včetně zapínání 43,5 cm, šířka květu cca 4 cm. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

NEDOSTUPNÉ - limitovaná edice komponentů. ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.