Amy

Amy
Cena: 2 470 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané korálky PRECIOSA Engraved Pip, mačkané korálky PRECIOSA Pip, český rokajl PRECIOSA, mačkané korálky PRECIOSA Candy laser, broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; řetízek, karabinka a dvojitý protikroužek - vše chirurgická, hypoalergenní, stálobarevná ocel 316 L

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. do svatební kolekce z nových korálků PRECIOSA Light Ivory Wedding. Květy náhrdelníku jsou postupně sešity časově náročnou technikou z mačkaných korálků PRECIOSA Engraved (gravírovaných) Pip (tvar lístku) barvy bílé (Ivory Silk Snow White Iris Sfinx), mačkaných korálků PRECIOSA Pip barvy bílé (Ivory Silk Snow White Iris Sfinx), českého rokajlu PRECIOSA barvy stříbrné a Pearl Pastel lining a ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek barvy bílé White Iris Sfinx. Středy květů tvoří mačkané korálky PRECIOSA Candy laser barvy jemné smetanové. Květy jsou upevněny z obou stran pomocí kroužků na na řetízku z chirurgické, hypoalergenní a stálobarevné oceli 316 L, který je zakončen karabinkou s dvojitým protikroužkem. Délka náhrdelníku včetně zapínání 44 cm, šířka květu cca 4 cm. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. V případě potřeby je možné řetízek zkrátit či prodloužit.