Bianca (náhrdelník) - různé barevné varianty

Bianca (náhrdelník) - různé barevné varianty
Cena: 1 550 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

bižuterní řetízek, karabinka a dvojitý protikroužek - vše v provedení staroměděná galvanizace, mačkané korálky PRECIOSA Engraved Pip, český rokajl PRECIOSA a PRECIOSA Charlotte, mačkané korálky tzv. jazýčky, mačkaný korálek PRECIOSA Candy, broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Květ náhrdelníku je postupně sešit časově náročnou technikou z mačkaných korálků PRECIOSA Engraved (gravírovaných) Pip (tvar lístku), mačkaných korálků tzv. jazýčků barvy, českého rokajlu PRECIOSA, PRECIOSA Charlotte a ohněm leštěných korálků tzv. ohňovek PRECIOSA. Střed květu tvoří mačkaný korálek PRECIOSA Candy. Květ je upevněn ve dvou řadách na bižuterním řetízku v provedení staroměděná galvanizace, případně na řetízku z chirurgické oceli 316 L (viz ilustrační foto), který je zakončen karabinkou a dvojitým protikroužkem. Řetízek je propojen pomocí kroužků. Délka náhrdelníku včetně zapínání 62 cm, šířka květu cca 4 cm, délka květu 4,5 cm (nutno připočísst k samotné délce náhrdelníku). V případě potřeby je možné řetízek zkrátit či prodloužit. Šito ultrapevnou šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.