Laurence (náramek) - různé barevné varianty

Laurence  (náramek) - různé barevné varianty
Cena: 3 310 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané korálky PRECIOSA Candy; český rokajl PRECIOSA; zapínání náramku - karabinka s dvojitým protikroužkem - chirurgická ocel 316 L, která je stálobarevná a hypoalergenní

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Náramek je ušit časově náročnou technikou cihlového stehu z bižuterních kroužků v provedení platinová galvanizace. Kroužky jsou postupně obšity českým rokajlem PRECIOSA. Středy kroužků jsou vyplněny mačkanými korálky PRECIOSA Candy. Jednotlivé kroužky jsou následně k sobě přišity. Náramek je zakončen karabinkou s dvojitým protikroužkem z chirurgické, stálobarevné a hypoalergenní oceli 316 L. Délka náramku 17,8 cm, šířka v nejširším bodu cca 3 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy zvážit koupi. Výměna komponentů (obvodových kroužků) není možná. K náramku lze objednat náušnice Laurence z kategorie náušnic.