Amber - náhrdelník, náušnice, náramek

Amber - náhrdelník, náušnice, náramek
Cena: 4 990 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohněm leštěné korálky PRECIOSA tzv. ohňovky; český rokajl Preciosa; bižuterní komponenty (zapínání, náušnicové háčky, kroužky)- vše v provedení staroměděná galvanizace, lze vyměnit za chirurgickou ocel 316 L, která je stálobarevná a hypoalergenní

Popis

Souprava je ušita z broušených ohněm leštěných korálků PRECIOSA tzv. ohňovek barvy modrý Iris. Náhrdelník je zakončen magnetickým zapínáním tzv. soudkem v provedení staroměděná galvanizace, lze vyměnit za karabinku s protikroužkem. Náušnice jsou zavěšeny na bižuterních mechanických uzavíratelných háčcích v provedení staroměděná galvanizace. Náramek je zakončen magnetickým zapínáním tzv. soudkem v provedení staroměděná galvanizace, lze vyměnit za karabinku s protikroužkem. Délka náušnic se zapínáním 4,5 cm. Délka náramku včetně zapínání 17,5 cm. Délka náhrdelníku 46,5 cm. Šířka 2,2 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Inspirace : Ivana Skalská. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu těchto komponentů za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.