Luční kvítí - náušnice

Luční kvítí - náušnice
Cena: 1 780 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky Forget me not, tzv. pomněnky PRECIOSA; kruhové mechanické uzavíratelné náušnicové háčky - nerezová hypoalergenní ocel; bižuterní kroužky - v provedení platinová galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Tyto lehoučké svěží náušnice jsou ušity technikou cihlového stehu z bižuterních kroužků v provedení platinová galvanizace. Kroužky jsou postupně obšity českým rokajlem PRECIOSA White lining v barvách zelené s postupným stíňováním. Na ušitý základ jsou následně došity mačkané korálky Forget me not tzv. pomněnky PRECIOSA a český rokajl PRECIOSA. Náušnice jsou zavěšeny na mechanických kruhových uzavíratelných háčcích z nerezové oceli. Délka náušnic 5 cm, šířka v nejširším bodu 3,3 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy zvážit koupi. Výměna komponentů (obvodových kroužků) není možná. K náušnicím lze objednat náramek Luční kvítí z kategorie náramků nebo náhrdelník Luční kvítí z kategorie náhrdelníků.