Luční kvítí - náramek

Luční kvítí - náramek
Cena: 3 370 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky Forget me not, tzv. pomněnky PRECIOSA; čtyřřadé zasouvací bižuterní zapínání v provedení platinová galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Jemný, elegantní, svěží náramek je ušit časově náročnou technikou šitého šperku z českého rokajlu PRECIOSA White lining v barvách zelené s postupným stíňováním. Na ušitý základ jsou následně došity mačkané korálky Forget me not tzv. pomněnky PRECIOSA a český rokajl PRECIOSA. Náramek je zakončen čtyřřadým zasouvacím zapínáním v provedení platinová galvanizace. Délka náramku včetně zapínání 19 cm, šířka 2,5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy zvážit koupi. Výměna zapínání není možná, čtyřřaddé zapínání z chirurgické ocelii se nevyrábí. K náramku lze objednat náušnice Luční kvítí z kategorie náušnic nebo náhrdelník Luční kvítí z kategorie náhrdelníků.