Luční kvítí - náhrdelník

Luční kvítí - náhrdelník
Cena: 3 470 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky Forget me not, tzv. pomněnky PRECIOSA; nylonové lanko s bižuterním šroubovacím zapínáním

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Jemný, elegantní, svěží náhrdelník je ušit časově náročnou technikou šitého šperku z českého rokajlu PRECIOSA White lining v barvách zelené s postupným stíňováním. Ušitý základ je navlečen na nylonové lanko s bižuterním šroubovacím zapínáním. Na ušitý základ jsou následně došity mačkané korálky Forget me not tzv. pomněnky PRECIOSA a český rokajl PRECIOSA. Délka nylonového lanka 46 cm včetně zapínání, průměr lanka 14,5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy zvážit koupi. Výměna zapínání není možná. K náhrdelníku lze objednat náušnice Luční kvítí z kategorie náušnic nebo náramek Luční kvítí z kategorie náramků.