Cindy (náušnice) - různé barevné varianty

Cindy (náušnice) - různé barevné varianty
Cena: 1 970 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA Charlotte; bižuterní mechanické uzavíratelné zapínání v provedení staroměděná galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Tyto elegantní, luxusní svým tvarem velmi zajímavé a nevšední náušnice jsou ušity časově náročnou technikou šitého šperku postupným sešíváním z broušených ohněm leštěných korálků, tzv. ohňovek PRECIOSA s polopokovem v kombinaci s českým rokajlem PRECIOSA White lining a českým rokajlem PRECIOSA Charlotte. Náušnice jsou zavěšeny na bižuterních náušnicových mechanických uzavíratelných háčcích v provedení staroměděná galvanizace. Délka náušnic se zapínáním 6 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náušnicím lze objednat náhrdelník Cindy z kategorie náhrdelníků. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.