Cindy - náhrdelník

Cindy - náhrdelník
Cena: 2 070 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA; český rokajl PRECIOSA Charlotte; bižuterní řetízek, karabinka a dvojitý protikroužek - vše v provedení staroměděná galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Tento elegantní, luxusní svým tvarem velmi zajímavý a nevšední náhrdelník je ušit časově náročnou technikou šitého šperku postupným sešíváním z broušených ohněm leštěných korálků, tzv. ohňovek PRECIOSA s polopokovem v kombinaci s českým rokajlem PRECIOSA White lining a českým rokajlem PRECIOSA Charlotte barvy zlaté. Ušitý přívěsek je zavěšen pomocí kroužků na bižuterním řetízku v provedení staroměděná galvanizace a zakončen karabinkou s dvojitým protikroužkem. Délka řetízku včetně zapínání 46 cm. Délka přívěsku včetně kroužků 7,2 cm, šířka v nejširším bodu 5 cm, v nejužším bodu 2,5 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náhrdelníku lze objednat náušnice Cindy z kategorie náušnic. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L. V případě výměny bude cena navýšena o adekvátní částku a předem domluvena prostřednictvím emailu.