Glass beach - náramek

Glass beach - náramek
Cena: 7 890 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

mačkané korálky RUTKOVSKY - mušle MUREX a MITER; zlomky minerálů; brožový můstek; profesionální vyšívací podklad Lacy´s stiff stuff; semišový podklad Ultrasuede; český rokajl PRECIOSA; kovový základ náramku

Popis

Náramek je zhotoven formou výšivky časově náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff. Český rokajl PRECIOSA v barvách je postupně přišit korálek po korálku na vyšívací podklad spolu s mačkanými korálky RUTKOVSKY ve tvaru mušlí MUREX a MITER a zlomků minerálů. Jakmile je vyšívací podklad hotov, přidává se na pravou kůži a připevní ke kovovému základu náramku. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí korálků k sobě. Šito profesními nitěmi S-lon a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Brož je zhotovena formou výšivky časově náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff. Český rokajl PRECIOSA v barvách je postupně přišit korálek po korálku na vyšívací podklad spolu s mačkanými korálky RUTKOVSKY ve tvaru mušlí MUREX a MITER a zlomků minerálů. Jakmile je vyšívací podklad hotov, přidává se na pravou kůži a připevní se brožový můstek. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí korálků k sobě. Šito profesními nitěmi S-lon a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Vnitřní velikost náramku, šířka náramku 4,7 cm.

Poznámka

NEDOSTUPNÉ - nedostupný kovový základ náramku. ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský šperk. Náramek nelze zhotovit zcela totožně, mohou zde mít menší odchylky.