Leanne

Leanne
Cena: 3 390 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

ručně zhotovený skleněný knoflík jabloneckých sklářů; český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky tzv. jazýčky; hedvábná šňůra s bižuterní karabinkou a prodlužujícím řetízkem

Popis

Design speciálně vytvořen pro firmu PRECIOSA Ornela, a.s. Náhrdelník je ušit časově náročnou technikou formou korálkové výšivky. Samotný knoflík s motivem vážky je připevněn na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff a postupně obšit českým rokajlem PRECIOSA barvy metalické zelené,černé a zlaté PRECIOSA Luxury Coating. Dále je obšit českými broušenými ohněm leštěnými perličkami, tzv. ohňovkami PRECIOSA a rokajlem PRECIOSA barvy zelený iris. Hotová korálková výšivka je na zadní straně podšita jemnou látkou Ultrasude, na omak připomínající semiš. Samotný přívěsek je zakončen šitým korálkovým tunelem a střapci z českého rokajlu PRECIOSA, které jsou zakončeny nádhernými ohňovkami PRECIOSA v metalické zelené barvě a perličkami PRECIOSA Luxury Coating barvy zlaté. Přívěsek je navlečen a zavěšen na hedvábné šňůrce barvy temně zelené, která ja zakončena bižuterní karabinkou s protikroužkem a prodlužujícím řetízkem v provedení platinová galvanizace. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier a S-lon. Délka přívěsku cca 10,5 cm, šířka cca 6 cm. Délka hedvábné šňůrky cca 47 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L ve formě řetízku.