Xenia - náhrdelník

Xenia - náhrdelník
Cena: 2 970 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

speciální kroucený drát French wire; ručně zhotovený skleněný knoflík jabloneckých sklářů; český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky tzv. jazýčky; hedvábná šňůra s bižuterní karabinkou a prodlužujícím řetízkem; kroužky; kulatý přívěsek s očkem z nerezové oceli 304; mačkaný korálek PRECIOSA Candy oval

Popis

Design speciálně vytvořen pro firmu PRECIOSA Ornela, a.s. Náhrdelník je ušit časově náročnou technikou formou korálkové výšivky. Samotný ručně zhotovený knoflík jabloneckých sklářů je připevněn na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff a postupně obšit českým rokajlem PRECIOSA barvy černé, hematit a PRECIOSA PermaLux barvy šedé. K motivu je přidán mačkaný korálek PRECIOSA Candy oval, který je obšit perličkami PRECIOSA a ohněm leštěnými broušenými perličkami tzv. ohňovkami PRECIOSA barvy hematit. Mezi oběma motivy je přišit speciální kroucený drát French wire. Celý motiv je dále obšit perličkami PRECIOSA barvy stříbrné. Hotová korálková výšivka je na zadní straně podšita jemnou látkou Ultrasude, na omak připomínající semiš. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí perliček k sobě. Samotný přívěsek je zakončen kroužkem a zavěšen pomocí kulatého přívěsku s očkem z nerezové oceli 304. Vše je připevněno na hedvábné šňůrce barvy černé, která ja zakončena bižuterní karabinkou s protikroužkem a prodlužujícím řetízkem v provedení platinová galvanizace. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier a S-lon. Délka přívěsku cca 9 cm, šířka v nejširším bodu 4,5 cm. Délka hedvábné šňůrky cca 47 cm. Délka prodlužujícího řetízku cca 4 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L ve formě řetízku.