Perla - náhrdelník černozlatá kombinace

Perla - náhrdelník černozlatá kombinace
Cena: 2 580 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

ručně zhotovený skleněný knoflík jabloneckých sklářů; český rokajl PRECIOSA; broušené ohněm leštěné korálky, tzv. ohňovky PRECIOSA; bižuterní komponenty s galvanickou úpravou v barvě antracit - řetízek, kroužky, karabinka

Popis

Náhrdelník je ušit časově náročnou technikou formou korálkové výšivky. Samotný knoflík v provedení černého matu se stříbrným podkresem je připevněn na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff a postupně obšit českým rokajlem PRECIOSA barvy a zlaté. Dále je obšit českými broušenými ohněm leštěnými perličkami, tzv. ohňovkami PRECIOSA barvy černé. Hotová korálková výšivka je na zadní straně podšita jemnou látkou Ultrasude, na omak připomínající semiš. V závěru jsou oba podklady (vyšívací i krycí) sešity pomocí perliček k sobě. Přívěsek je zavěšen pomocí kroužku na bižuterním řetízku s galvanickou úpravou v provedení antracit, který je zakončen protikroužkem a karabinkou. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier a S-lon. Délka přívěsku cca 4,7 cm, šířka cca 4,2 cm. Délka řetízku včetně karabinky a kroužku 42,5 cm. V případě potřeby je možné řetízek zkrátit či vyměnit za delší.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterních komponentů za hypoalergenní stálobarevnou nerezovou chirurgickou ocel 316 L.