Andree

Andree
Cena: 1 910 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

štrásový bižuterní řetízek; profesionální vyšívací podklad Lacy´s stiff stuff; semišový podklad Ultrasuede; český rokajl PRECIOSA; komponenty - náušnicové puzety s očkem nerezová ocel 304; kroužky a zarážky tzv. motýlek chirurgická ocel 316L

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Náušnice jsou zhotoveny formou korálkové výšivky časově náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff. Základní obrys motivu je nejprve obšit štrásovým bižutrním řetízkem s kamínky Crystal AB. Následně je celý motiv vyplněn postupným všíváním směsi perliček PRECIOSA PermaLux. Jakmile je motiv kompletní, obstřihne se. Motiv se obkreslí na velmi příjemný semišový podklad Ultrasuede nebo kůži, který je na spodní straně. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí korálků k sobě. Následně se připevní pomocí kroužků k náušnicovým puzetám z nerezové oceli 304, které zajišťují proti uvolnění zarážky, tzv. motýlci z chirurgické oceli 316L. Šito profesními nitěmi ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náušnic včetně zapínání cca 4,7 cm, šířka cca 3 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Náušnice nelze zhotovit zcela totožně, mohou zde být drobné odchylky, které jsou typické pro korálkovou výšivku.