Aila

Aila
Cena: 2 130 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané české korálky ORIGAMI; profesionální vyšívací podklad Lacy´s stiff stuff; semišový podklad Ultrasuede; český rokajl PRECIOSA; polyesterové střapce; komponenty - ketlovací nýty, kroužky, náušnicové mechanické uzavíratelné zapínání - vše z chirurgické oceli 316L, která je stálobarevná, hypoalergenní a odolná proti oděru

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Kdo má rád delší náušnice, určitě neodolá tomuto nádhernému tvaru. Přestože jsou náušnice delší, v uchu je téměř necítíte. Jejich tvar krásně vynikne nejen u vlasů kratších, ale i delších, volně rozpuštěných. Tyto elegantní náušnice podtrhnou vaši osobitou krásu. Náušnice jsou zhotoveny z polyesterových střapců, ke kterým jsou připevněny zhotovené díly. Tyto díly jsou ušity formou korálkové výšivky časově náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff. Mačkané korálky ORIGAMI jsou obšity českým rokajlem PRECIOSA barvy modrý Iris, českým rokajlem PRECIOSA PermaLux barvy modré a českým rokajlem PRECIOSA Luxury Coating barvy stříbrné. Jakmile je motiv kompletní, obstřihne se. Motiv se obkreslí na velmi příjemný semišový podklad Ultrasuede nebo kůži, který je na spodní straně. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí korálků k sobě. Následně se připevní pomocí kroužků k náušnicovým uzavíratelným mechanickým háčkům z chirurgické oceli 316L, která je hypoalergenní, stálobarevná a odolná vůči oděru. Střapec je obšit perličkami a připevněn pomocí ketlovacího nýtu s broušeným korálkem, tzv. ohňovkou barvy modrý Iris k náušnicím. Šito profesními nitěmi ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náušnic včetně zapínání cca 15,8 cm, šířka mačkaného obšitého korálku Origami cca 3,3 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Náušnice nelze zhotovit zcela totožně, mohou zde být drobné odchylky, které jsou typické pro korálkovou výšivku.