Aileen

Aileen
Cena: 1 850 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

mačkané české korálky ORIGAMI; profesionální vyšívací podklad Lacy´s stiff stuff; semišový podklad Ultrasuede; český rokajl PRECIOSA; bižuterní komponenty - kroužky, náušnicové mechanické uzavíratelné zapínání v provedení antracitová galvanizace (možná výměna za chirurgickouu ocel 316L)

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Náušnice jsou zhotoveny formou korálkové výšivky časově náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff. Mačkané korálky ORIGAMI jsou obšity českým rokajlem PRECIOSA barvy hematit a českým rokajlem PRECIOSA PermaLux barvy lososové. Jakmile je motiv kompletní, obstřihne se. Motiv se obkreslí na velmi příjemný semišový podklad Ultrasuede nebo kůži, který je na spodní straně. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí korálků k sobě. Následně se připevní pomocí kroužků k bižuterním náušnicovým uzavíratelným mechanickým háčkům zv provedeníí antracitová galvanizace. Šito profesními nitěmi One-G a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náušnic včetně zapínání cca 5,5 cm, šířka mačkaného obšitého korálku Origami cca 3,3 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Náušnice nelze zhotovit zcela totožně, mohou zde být drobné odchylky, které jsou typické pro korálkovou výšivku. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu nušnicových háčků včetně kroužků za hypoalergenní, stálobarevnou chirurgickou ocel 316 L.