Pomněnková něha

Pomněnková něha
Cena: 3 070 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

skleněný oválný kabošon; český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky PRECIOSA Forget me not, tzv. pomněnky; mačkané korálky ve tvaru kvítků; skleněné broušené ohněm leštěné korálky PRECIOSA tzv. ohňovky; bižuterní komponenty - řetízek, kroužky, karabnka, protikroužek - vše v provedení staroměděná galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro firmu PRECIOSA Ornela, a.s. Náhrdelník je ušit časově náročnou technikou formou korálkové výšivky. Skleněný kabošon je postupně obšit na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff českým rokajlem PRECIOSA a skleněnými českými korálky ve tvaru pomněnek PRECIOSA Forget me not. Okolo motivu jsou přišity mačkané korálky ve tvaru kvítků a broušené ohněm leštěné korálky tzv. ohňovky. Hotová korálková výšivka je na zadní straně podšita jemnou látkou Ultrasude, na omak připomínající semiš. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí perliček k sobě. Samotný přívěsek je zakončen šitými očky z perliček PRECIOSA, kterým je následně provlečen bižuterní řetízek v provedení staroměděná galvanizace a zakončen karabinkou s dvojitým protikroužkem. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier a profesní nití S-lon. Délka přívěsku s poutkem cca 7 cm, šířka cca 6 cm. Délka řetízku cca 58 cm včetně zapínání.

Poznámka

NEDOSTUPNÉ - limitovaná edice komponentů. ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že bižuterní komponenty neobsahují nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterních komponentů za hypoalergenní, stálobarevnou, chirurgickou ocel 316L.