Naomi

Naomi
Cena: 3 130 Kč
Dostupnost: nedostupné

Materiál

skleněný kulatý kabošon; český rokajl PRECIOSA; mačkané korálky ve tvaru kvítků; mačkané korálky ve tvaru lístků; skleněné broušené ohněm leštěné korálky PRECIOSA tzv. ohňovky; hedvábná šňůra s bižuterní karabinkou a prodlužujícím řetízkem v provedení stříbrná galvanizace

Popis

Design speciálně vytvořen pro firmu PRECIOSA Ornela, a.s. Náhrdelník je ušit časově náročnou technikou formou korálkové výšivky. Skleněný kulatý kabošon je postupně obšit na profesionálním vyšívacím podkladu Lacy´s stiff stuff českým rokajlem PRECIOSA a skleněnými broušenými ohněm leštěnými korálky PRECIOSA. Okolo motivu jsou přišity mačkané korálky ve tvaru kvítků a lístků. Hotová korálková výšivka je na zadní straně podšita jemnou látkou Ultrasude, na omak připomínající semiš. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí perliček k sobě. Samotný přívěsek je zakončen šitými očky z perliček PRECIOSA, kterými je následně provlečena hedvábná šňůra, která ja zakončena bižuterní karabinkou s protikroužkem a prodlužujícím řetízkem v provedení platinová galvanizace. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier a profesní nití S-lon. Délka přívěsku s poutkem cca 7 cm, šířka cca 6 cm. Délka hedvábné šňůrky cca 45 cm. Délka prodlužujícího řetízku cca 4 cm.

Poznámka

NEDOSTUPNÉ - limitovaná edice komponentů. Lze zhotovit pouze v jiném barevném provedení. ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. Přestože e-shop uvádí, že zapínání neobsahuje nikl, doporučuji osobám s alergií na kovy výměnu bižuterního komponentu za hypoalergenní nerezovou chirurgickou ocel 316 L ve formě řetízku.