Rebecca (fialová kombinace)

Rebecca (fialová kombinace)
Cena: 1 980 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

bižuterní filigrán; bižuterní brožový můstek; český rokajl PRECIOSA PermaLux; český rokajl PRECIOSA Luxury Coating; broušené ohněm leštěné korálky, tzv. ohňovky PRECIOSA; mačkané skleněné kuličky; český rokajl PRECIOSA Charlotte; vyšívací podklad; semišový podklad

Popis

Možná bych na úvod mohla zmínit, že kolekci broží předcházela kolekce náušnic Rebecca ve třech barevných kombinacích, jejichž design jsem vypracovala pro firmu PRECIOSA Ornela. V zápětí přišla myšlenka. Zhotovit jedinečnou kolekci broží v nádherných šťavnatých variantách. Ulovte si tu svou. Tu, která vás okouzlí na první dobrou. Tu, po které zatoužíte, zrychlí váš dech a rozzáří vám oči. Tu, kterou byste viděli rádi na klopě svého sáčka, kabátu či na svetříku nebo byste ji případně darovali. Brož je zhotovena formou korálkové výšivky časově velmi náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu. Centrální součástí je bižuterní kovový filigrán v provedení platinová galvanizace, který je postupně vyplněn perličkami, ať již v podobě českého rokajlu PRECIOSA PermaLux mat a lesk v odstínech levandule, českého PRECIOSA Charlotte Luxury Coating barvy stříbrné, mačkaných skleněných perliček v odstínech fialových či broušených ohněm leštěných perliček tzv. ohňovek PRECIOSA barvy světle fialové. Jakmile je motiv kompletní, obstřihne se a obkreslí se na velmi příjemný spodní semišový podklad Ultrasuede nebo kůži a připevní se brožový můstek. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí perliček PRECIOSA Charlotte s jemným brusem barvy stříbrné. Šito profesními nitěmi S-lon, One-G a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Výška brože cca 4,8 cm. Šířka cca 4,2 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Další barevné kombinace broží Rebecca a náušnic jsou pouze ilustrativní.