Rebecca - různé barevné varianty

Rebecca - různé barevné varianty
Cena: 2 930 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

náušnicové zapínání puzeta s očkem; náušnicové zarážky tzv. motýlci - provedení nerezová ocel 304, která je stálobarevná a hypoalergenní; bižuterní filigrán; český rokajl PRECIOSA; český probrušovaný rokajl PRECIOSA Charlotte; broušené ohněm leštěné korálky, tzv. ohňovky PRECIOSA; mačkané skleněné kuličky či MC perle PRECIOSA tzv. sluníčka; vyšívací podklad; semišový podklad Ultrasuede

Popis

Design speciálně vytvořen pro PRECIOSA Ornela, a.s. Jedinečná kolekce náušnic v nádherných šťavnatých variantách. Ulovte si ty své. Ty, které vás okouzlí na první dobrou. Ty, po kterých zatoužíte, zrychlí váš dech a rozzáří vám oči. Ty, kterými byste se ráda ozdobila, případně je darovala. Náušnice jsou zhotoveny formou korálkové výšivky časově velmi náročnou technikou. Samotná výšivka byla zhotovena na profesionálním vyšívacím podkladu. Centrální součástí jsou bižuterní kovové filigrány v provedení platinová galvanizace, které jsou postupně vyplněny perličkami, ať již v podobě českého rokajlu PRECIOSA, českého PRECIOSA Charlotte, mačkaných skleněných perliček či broušených ohněm leštěných perliček tzv. ohňovek PRECIOSA. Jakmile je motiv kompletní, obstřihne se a obkreslí se na velmi příjemný spodní semišový podklad Ultrasuede nebo kůži. V závěru se oba podklady (vyšívací i krycí) sešijí pomocí perliček PRECIOSA Charlotte s jemným brusem barvy stříbrné a zavěsí pomocí kroužků na náušnicové puzety s očkem v provedení nerezová ocel 304, která je stálobarevná a hypoalergenní. Součástí náušnic jsou náušnicové zarážky tzv. motýlci, rovněž v provedení nerezová ocel 304. Šito profesními nitěmi S-lon, One-G a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Délka náušnic včetně zapínání cca 6,8 cm, šířka cca 4 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Vyberte si tu svou barevnou kombinaci. Cena odpovídá jednomu páru náušnic.