Daisy (náhrdelník)

Daisy (náhrdelník)
Cena: 3 890 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

japonský rokajl TOHO; voskované korálky tzv. voskovky; komponenty - zapínání karabinka, dvojitý protikroužek, kroužky, prodlužující řetízek, ketlovací nýt - vše chirurgická ocel 316L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

Elegantní náhrdelník v nádherných něžných tónech tří barev je postupně ušit časově náročnou technikou šitého šperku z voskovaných korálků tzv. voskovek a japonského rokajlu TOHO barvy Rose gold. Náhrdelník je zakončen karabinkou s dvojitým protikroužkem v provedení chirurgická ocel 316L, která je hypoalergenní a stálobarevná. K náhrdelníku je přidán prodlužující řetízek rovněž z chirurgické oceli 316L, který je zakončen voskovkou na ketlovacím nýtu. Délka náhrdelníku se zapínáním včetně kroužků činí 47 cm. Prodlužující řetízek včetně voskovky měří cca 4,7 cm. Šířka dutinky cca 1 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náhrdelníku je možné objednat náramek Daisy z kategorie náramků.