Daisy (náramek)

Daisy (náramek)
Cena: 1 890 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

japonský rokajl TOHO; voskované korálky tzv. voskovky; komponenty - zapínání karabinka, dvojitý protikroužek, kroužky, prodlužující řetízek, ketlovací nýt - vše chirurgická ocel 316L, která je hypoalergenní a stálobarevná

Popis

Elegantní náramek v nádherných něžných tónech tří barev je postupně ušit časově náročnou technikou šitého šperku z voskovaných korálků tzv. voskovek a japonského rokajlu TOHO barvy Rose gold. Náramek je zakončen karabinkou s dvojitým protikroužkem v provedení chirurgická ocel 316L, která je hypoalergenní a stálobarevná. K náhrdelníku je přidán prodlužující řetízek rovněž z chirurgické oceli 316L, který je zakončen voskovkou na ketlovacím nýtu. Délka náramku se zapínáním včetně kroužků činí 21,5 cm (obvod zápěstí 18 cm). Prodlužující řetízek včetně voskovky měří cca 4,7 cm. Šířka dutinky cca 1 cm. Šito ultrapevnou profesní šňůrou Fireline Berkley Ultra 8 Carrier.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE s mým logem, která je ZDARMA. Autorský design. K náramku je možné objednat náhrdelník Daisy z kategorie náhrdelníků.