Kočka Lady

Kočka Lady
Cena: 4 970 Kč
Dostupnost: na objednávku - termín individuální dle dohody

Materiál

speciální kroucený drát French wire; brožový můstek; profesionální vyšívací podklad Lacy´s stiff stuff; semišový podklad Ultrasuede; mix českého rokajlu PRECIOSA; broušený ohněm leštěný korálek, tzv. ohňovka PRECIOSA; mačkaný korálek kulička

Popis

Kočku Lady ve formě brože jsem zhotovila formou korálkové výšivky, časově velmi náročnou technikou. Samotnou výšivku jsem zpracovala na profesionálním vyšívacím podkladu. Základní obrys motivu kočky jsem nejprve obšila speciálním drátem French wire barvy světle zlaté, kterému se také říká francouzský drát. Následně jsem celý motiv vyplnila postupným všíváním českého rokajlu PRECIOSA v různých odstínech barvy zelené. V barvě černé jsem došila očičko a čumáček. Jakmile mám celý motiv kompletní, obstřihnu jej. Motiv obkreslím na velmi příjemný semišový podklad Ultrasuede nebo kůži, který je na spodní straně brože. Připevním brožový můstek. V závěru oba podklady (vyšívací i krycí) sešiji pomocí drobných rokajlů k sobě. Šito profesními nitěmi S-lon, One-G a ultrapevnou nití Fireline Berkley Ultra 8 Carrier. Výška brože cca 7,5 cm, šířka spodní části cca 4,5 cm.

Poznámka

ZBOŽÍ DODÁVÁM V DÁRKOVÉ KRABIČCE. Autorský design. Brož nelze zhotovit zcela totožně, mohou zde být menší odchylky. Lze zhotovit v jiné barevné variaci.